Wij samen

Ons traject

Wil jij je weer zo vrij als een vlinder voelen en heb je zin om hier samen met mij voor te gaan? Laten we dan vandaag nog beginnen!

In een persoonlijk een-op-een traject zorgen we er samen voor dat jij weer de regie over je eigen leven terugkrijgt!

Ik wil jou begeleiden op een manier die dicht bij jou staat en goed aanvoelt. De gesprekken zullen daarom online plaats vinden, lekker vanuit je eigen comfortabele en vertrouwde omgeving. Hoe fijn is dat?

Plan zelf een gratis gesprek in

Een traject met mij is geschikt voor jou als:

 • Je tussen de 18 en 40 jaar oud bent;
 • Je vastloopt in je emoties, relatie, werk of andere leefgebieden en de grip over je leven bent kwijtgeraakt;
 • Je het met niemand durft te bespreken en het gevoel hebt dat niemand je begrijpt;
 • Je voor jouw psychische klachten al eerder één of meerdere diagnoses hebt gekregen;
 • Of als je op zoek bent naar professionele hulp maar van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Én als jij niet kunt wachten om:

 • Je te ontworstelen aan jouw problemen;
 • Te weten wat je wilt en wat voor jou belangrijk is in het leven;
 • Van jezelf te houden;
 • En te doen waar je altijd van hebt gedroomd!
Virtueel

Zorg op dit moment

Direct! Vandaag of morgen, voor kleine vragen of grote zorgen. Ik vind het belangrijk dat jij hulp krijgt wanneer je dat nodig hebt, en daarom is een wachtlijst of verwijzing niet nodig. Ook werk ik niet met standaard uren, maar ben ik beschikbaar op de momenten waarin dat voor jou het beste uitkomt. En vergeet niet: je mag mij altijd mailen en appen wanneer jij denkt dat je dat nodig hebt. Ik ben er ten slotte voor jou!

Voorbij labels

Zorg op maat

Ik bekijk en behandel jou als uniek mens en bestempel je niet. Het maakt dus niet uit of je al eerder een diagnose hebt gekregen of niet. Samen kijken we waar je nu tegenaan loopt en wat jij als individu nodig hebt om jezelf te begrijpen en te accepteren, je waardig te voelen en je dromen na te streven. Met persoonlijke begeleiding en concrete handvatten geef ik jou de motivatie en het vertrouwen om weer vooruit te kijken!

Als verpleegkundige

Zorg van mij

Naast herstelgericht, ben ik praktisch en positief ingesteld. Ik pas interventies toe gebaseerd op mijn psychiatrische kennis en expertise. Als verpleegkundige benader ik jouw klachten niet als individueel probleem maar als iets dat zich in een bepaalde context ontwikkeld. Daarom bekijk ik jouw leefwereld als één geheel, met alle aspecten die daarbij komen kijken. Ik zet in op stabiliteit en zorg dat jij op alle gebieden waar je vastloopt weer de regie terugkrijgt!

Persoonlijke klik

Positieve benadering

Individu boven labels

Kwaliteit boven kwantiteit

are you ready?

Dit is jouw oplossing

Met een persoonlijk begeleidingstraject leer ik jou omgaan met je problemen. Ik bied je concrete handvatten om deze het hoofd te bieden en zorg dat je weer zin krijgt om vooruit te kijken.

De investering voor het traject van 3 maanden is 497 euro. Of 3 maandtermijnen van 175 euro.

Wil je praten? Plan een afspraak!
Dit krijg je allemaal:
 • Van je vleugellam voelen tot weer kunnen vliegen is een intensief proces van 3 maanden. Daarom ben ik altijd beschikbaar voor jou. Als je me een Whatsapp stuurt, reageer ik van maandag t/m vrijdag altijd binnen 24 uur.

 • Tweewekelijks een vaste afspraak van 50 minuten. Dit zijn in totaal 7 afspraken.

 • We beginnen met een deep dive sessie van 60 minuten. Hier stellen we persoonlijke doelen en leggen we de basis voor jouw traject.

 • Inzicht in je eigen proces waar je de opdrachten die ik je geef kunt inzien. Ook nadat het traject is afgelopen.

TESTIMONIALS

Ervaringen met Dee Dee

“Voordat ik bij Dee Dee kwam was ik altijd heel boos op de wereld, ik was vaak erg verdrietig en moest veel huilen. Ik had het idee dat de wereld mij niet begreep maar andersom ook niet echt. Door Dee Dee heb ik geleerd me minder druk te maken en samen hebben we praktisch gekeken naar het zoeken van afleiding. Door Dee Dee heb ik anders leren kijken naar situaties, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg. Dit heeft mij ontzettend geholpen. Daarnaast heb ik geleerd mijzelf te observeren, te luisteren en bewust te worden van mijn gedrag wat een positief effect heeft gehad op mijn extreme boosheid.

Als ik aan Dee Dee denk, denk ik gelijk aan vrolijkheid. Ze is zo lief en maakt mij echt zelfverzekerd. Ze nam goed de tijd om samen een plan te schrijven wat betreft mijn communicatie met anderen, waar ik zoveel moeite mee had. Ik keek er altijd naar uit om Dee Dee te spreken en voelde mij erna altijd weer opgepept!”

– Naomi

Zin om DE VLUCHT MET MIJ TE NEMEN?

Let’s meet!

Je kunt via onderstaande button direct zelf een gesprek inplannen. Dit is natuurlijk helemaal gratis en vrijblijvend. Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we je situatie en vertel ik je meer over mijzelf en hoe ik jou kan helpen.

Mocht je nog twijfels of vragen hebben, reach out! Geen vraag is te gek. Ik ga graag met je in gesprek en kijk er naar uit om je te leren kennen!

Mail met mij
WhatsApp met mij