Een-op-een coaching

Word weer de baas over je leven en ervaar rust in je hoofd door jezelf te leren kennen, jezelf te vertrouwen en jezelf te accepteren als uniek persoon.

Word weer de baas over je leven en ervaar rust in je hoofd door jezelf te leren kennen, jezelf te vertrouwen en jezelf te accepteren als uniek persoon.

Let’s go

In een persoonlijk een-op-een coachingstraject zorgen we er samen voor dat jij weer kan ‘leven’ zonder je druk te maken over alles en iedereen.

Ik wil jou helpen op een manier die dicht bij jou staat en goed aanvoelt. De gesprekken zullen daarom online plaats vinden, lekker vanuit je eigen comfortabele en vertrouwde omgeving.

Het aanbod

 • 1-op-1 coaching
 • Afspraken van 50-60 minuten

 • 10 afspraken in totaal, verdeeld over 12 weken

 • Ik ben altijd beschikbaar voor jou. Als je me een Whatsapp stuurt, reageer ik van maandag t/m vrijdag altijd binnen 24 uur
 • Laagdrempelig tussentijds contact.

 • Wekelijkse opdrachten waar je mee aan de slag kan. Want wanneer je niks doet, gebeurt er ook niks. Zo simpel is het.
 • Wekelijks update en inzicht in je eigen leerproces.

 • Online, vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

 • Geen wachtlijst en geen verwijzing nodig.

 • Ik heb een positief en actiegerichte benadering.

 • Ik werk vooral vanuit de Acceptance Commitment Therapy (ACT).

 • Ook gebruik ik methodes uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT).

 • Ik zet in op mentale stabiliteit, zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

 • Je investering voor alles is in totaal €1200,- Dit mag ook in termijnen betaalt worden. Tip: Als je in loondienst bent, overweeg dan je werkgever te vragen om de kosten te dekken.

Laat mij het verschil maken

Ik begrijp heel goed als je aarzelt om hulp te vragen. Je denkt dat het een teken van zwakte is of twijfelt aan het feit dat iemand anders jou kan helpen.

Ondertussen droom je van een leven met meer zelfacceptatie, balans en stabiliteit. Je verlangt naar een helpende hand die onvoorwaardelijk naar je luistert zonder oordeel, met wie je een persoonlijke klik hebt, en bij wie je je helemaal op je gemak voelt. Iemand die jou als uniek persoon ziet en jou 100% bijstaat in jouw proces.

Geloof mij, het kan echt. En je hoeft het echt niet alleen te doen! Draai de situatie eens om. Wat zou jij tegen een goede vriend of familielid zeggen als hij of zij mentaal in de knoop zit? Je gunt die persoon toch ook iemand om hem of haar te helpen?

Laat mij jou zien dat het anders kan! Laat mij degene zijn die je helpt naar een gezondere en gelukkigere versie van jezelf.

Zorg op dit moment

Direct! Vandaag of morgen, voor kleine vragen of grote zorgen. Ik vind het belangrijk dat jij hulp krijgt wanneer je dat nodig hebt, en daarom is een wachtlijst of verwijzing niet nodig. Ook werk ik niet met standaard uren, maar ben ik beschikbaar op de momenten waarin dat voor jou het beste uitkomt. En vergeet niet: je mag mij altijd mailen en appen wanneer jij denkt dat je dat nodig hebt. Ik ben er tenslotte voor jou!

Zorg op maat

Ik bekijk en behandel jou als uniek mens en oordeel niet. Ik hou je een spiegel voor wat confronterend is, maar alleen dan word je je bewust en kan je groeien. Samen kijken we waar je nu tegenaan loopt en leer ik je om jezelf te begrijpen en te accepteren, je waardig te voelen en je dromen na te streven. Met persoonlijke begeleiding en concrete handvatten geef ik jou de motivatie en het vertrouwen om weer vooruit te kijken!

Zorg van mij

Het is heel simpel; als je niks doet zul je ook geen vooruitgang boeken. Ik ben daarom actiegericht. Vanuit mijn psychische kennis en expertise combineer ik wetenschappelijk bewezen methoden met mijn persoonlijke ervaring. Als Mentale Millenial Coach & verpleegkundige benader ik jouw klachten niet als individueel probleem maar als iets dat zich in een bepaalde context ontwikkeld. Daarom bekijk ik jouw leefwereld als één geheel, met alle aspecten die daarbij komen kijken. Ik zet in op stabiliteit en zorg dat jij op alle gebieden waar je vastloopt weer de regie terugkrijgt!

Dit is jouw oplossing

Met een persoonlijk 1-op-1 coachingstraject leer ik jou omgaan met je problemen. Ik bied je concrete handvatten om deze het hoofd te bieden en zorg dat je weer zin krijgt om vooruit te kijken.

Ik zet in op acceptatie, mentale stabiliteit, rust in je hoofd en de motivatie om te doen waar je altijd van droomt.

Wacht niet op het goede moment, maar pak het moment en maak het goed!

Dit zal ik je geven:
 • Begrip in jezelf, zodat je zekerder van jezelf wordt en met twee benen op de grond komt te staan
 • Meer zelfvertrouwen en positiviteit

 • Inzicht in wat jij belangrijk vind in het leven en dat ook nastreven

 • Een mega effectief signaleringsplan, waarmee jij vroegtijdig stress kan herkennen en passende acties kan ondernemen om rustig te blijven
 • Jij weet hoe jij je angsten kan controleren
 • Een oplossing voor jouw problemen. Bijvoorbeeld door je te leren om dingen te accepteren, waardoor je het niet meer als problemen ziet. Dit doe ik door middel van oefeningen van Acceptance Commitment Treatment (ACT).
 • Inzicht in hoe jouw gedachten, gevoelens en gedrag elkaar beïnvloeden aan de hand van oefeningen uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT).

Let’s meet

Let’s meet

Stuur me een berichtje via mail of Whatsapp, dan plannen we samen gelijk een afspraak in. Dit is natuurlijk helemaal gratis en vrijblijvend. Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we je situatie en vertel ik je meer over mijzelf en hoe ik jou kan helpen.

Mocht je nog twijfels of vragen hebben, reach out! Geen vraag is te gek.

Ik ga graag met je in gesprek en kijk er naar uit om je te leren kennen!