Persoonlijk 1-op-1 begeleidingstraject

Word weer de baas over je leven en ervaar meer rust in je hoofd door jezelf te leren kennen en jezelf te accepteren als de unieke persoon die je bent
Wij samen

Ons traject

Wil jij je weer zo vrij als een vlinder voelen en heb je zin om hier samen met mij voor te gaan? Laten we dan vandaag nog beginnen!

In een persoonlijk een-op-een traject zorgen we er samen voor dat jij weer de regie over je eigen leven terugkrijgt!

Ik wil jou begeleiden op een manier die dicht bij jou staat en goed aanvoelt. De gesprekken zullen daarom online plaats vinden, lekker vanuit je eigen comfortabele en vertrouwde omgeving. Hoe fijn is dat?

Jouw realiteit is nu dat jij:

 • Je onzeker voelt;
 • Het moeilijk vindt om relaties te onderhouden;
 • Honderd en één gedachten hebt die constant door elkaar heen lopen;
 • Last hebt van stemmingswisselingen;
 • Gevoelens van schaamte en schuld hebt, omdat je denkt dat je andere tekort doet;
 • Je niet stabiel genoeg voelt;
 • Het gevoel hebt dat je geen grip hebt op je leven;
 • Geen structuur of balans hebt in je leven;
 • Je alleen voelt omdat niemand je ziet, hoort en begrijpt;
 • Druk voelt vanuit je omgeving;
 • Medicatie slikt waar je niet altijd even blij mee bent;
 • Weinig tot niemand vertrouwt;
 • En/of bang bent.

Weet dat je er niet alleen voor staat!

Zet jouw wensen om in werkelijkheid

Laat mij het verschil maken!

Ik begrijp heel goed als je aarzelt om hulp te vragen. Je denkt dat het een teken van zwakte is, twijfelt of anderen jou wel zullen begrijpen en denkt dat je het allemaal beter alleen kunt doen. Je hebt misschien al verschillende dingen geprobeerd, behandelmethoden doorlopen en therapeuten gezien, maar hebt ook daarin niet de steun gevonden die je nodig hebt.

Je hebt er geen vertrouwen in, of je bent het kwijtgeraakt.

Ondertussen droom je van een leven met meer zelfacceptatie, balans en stabiliteit. Je verlangt naar een helpende hand die onvoorwaardelijk naar je luistert zonder oordeel, met wie je een persoonlijke klik hebt, en bij wie je je helemaal op je gemak voelt. Iemand die jou als uniek persoon ziet en jou 100% bijstaat in je herstel.

Geloof mij, het kan echt. En je hoeft het echt niet alleen te doen! Draai de situatie eens om. Wat zou jij tegen een goede vriend of familielid zeggen als hij of zij psychisch in de knoop zit? Je gunt die persoon toch ook iemand om hem of haar te helpen?

Ik ben hier om je te laten zien dat het anders kan. Laat mij degene zijn die je begeleidt naar een gezondere en gelukkigere versie van jezelf. Ik ben er voor jou!

Virtueel

Zorg op dit moment

Direct! Vandaag of morgen, voor kleine vragen of grote zorgen. Ik vind het belangrijk dat jij hulp krijgt wanneer je dat nodig hebt, en daarom is een wachtlijst of verwijzing niet nodig. Ook werk ik niet met standaard uren, maar ben ik beschikbaar op de momenten waarin dat voor jou het beste uitkomt. En vergeet niet: je mag mij altijd mailen en appen wanneer jij denkt dat je dat nodig hebt. Ik ben er ten slotte voor jou!

Voorbij labels

Zorg op maat

Ik bekijk en behandel jou als uniek mens en bestempel je niet. Het maakt dus niet uit of je al eerder een diagnose hebt gekregen of niet. Samen kijken we waar je nu tegenaan loopt en wat jij als individu nodig hebt om jezelf te begrijpen en te accepteren, je waardig te voelen en je dromen na te streven. Met persoonlijke begeleiding en concrete handvatten geef ik jou de motivatie en het vertrouwen om weer vooruit te kijken!

Als verpleegkundige

Zorg van mij

Naast herstelgericht, ben ik praktisch en positief ingesteld. Ik pas interventies toe gebaseerd op mijn psychiatrische kennis en expertise. Als verpleegkundige benader ik jouw klachten niet als individueel probleem maar als iets dat zich in een bepaalde context ontwikkeld. Daarom bekijk ik jouw leefwereld als één geheel, met alle aspecten die daarbij komen kijken. Ik zet in op stabiliteit en zorg dat jij op alle gebieden waar je vastloopt weer de regie terugkrijgt!

Omarm de pijn van groei

Blijf niet rondvliegen in de negatieve spiraal

Je zult pijn en ongemak ervaren, ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust voor je pijn. Wil je de pijn van groei voelen, of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Je bent uniek en hebt unieke kwaliteiten. Jij staat voor wie je bent. Ik geloof 100% in jouw kracht en kunnen. Nu jij nog!

Als je niet in jezelf investeert, blijven je problemen bestaan. Sterker nog: ze worden alleen maar groter. Je blijft rondvliegen in een negatieve spiraal, en dat is toch niet wat je wilt! Er is maar één iemand die kan besluiten de cirkel te doorbreken, en dat ben jij.

Als je het dappere besluit neemt om die cirkel te doorbreken en een begeleidingstraject aan te gaan, zal ik je dit geven:

 • Begrip in jezelf, zodat je zekerder van jezelf wordt en met twee benen op de grond komt te staan
 • Een perfect weekschema waarin je jouw prioriteiten in evenwicht brengt met ontspanningsactiviteiten
 • Een volledig terugval preventieplan, zodat jij en je directe naasten de eerste symptomen van terugval kunnen signaleren en duidelijk weten wat te doen
 • Hulp bij het bespreken van jouw moeilijkheden met familie en vrienden.
 • Hulp bij het vinden van een oplossing voor jouw problemen. Bijvoorbeeld door je te leren om dingen te accepteren, waardoor je het niet meer als problemen ziet.
 • Inzicht in hoe jouw gedachten, gevoelens en gedrag elkaar beïnvloeden aan de hand van oefeningen uit de Cognitieve Gedragstherapie.

Persoonlijke klik

Positieve benadering

Individu boven labels

Kwaliteit boven kwantiteit

are you ready?

Dit is jouw oplossing

Met een persoonlijk begeleidingstraject leer ik jou omgaan met je problemen. Ik bied je concrete handvatten om deze het hoofd te bieden en zorg dat je weer zin krijgt om vooruit te kijken.

De investering voor het traject van 12 weken is 574 euro. Of 3 maandtermijnen van 199 euro.

Dit krijg je allemaal:
 • Van je vleugellam voelen tot weer kunnen vliegen is een intensief proces van 12 weken. Daarom ben ik altijd beschikbaar voor jou. Als je me een Whatsapp stuurt, reageer ik van maandag t/m vrijdag altijd binnen 24 uur.

 • Tweewekelijks een vaste afspraak van 50 minuten. Dit zijn in totaal 6 afspraken.

 • We beginnen met een deep dive sessie van 60 minuten. Hier stellen we persoonlijke doelen en leggen we de basis voor jouw traject.

 • Inzicht in je eigen proces waar je de opdrachten die ik je geef kunt inzien. Ook nadat het traject is afgelopen.

TESTIMONIALS

Ervaringen met Dee Dee

“Voordat ik bij Dee Dee kwam was ik altijd heel boos op de wereld, ik was vaak erg verdrietig en moest veel huilen. Ik had het idee dat de wereld mij niet begreep maar andersom ook niet echt. Door Dee Dee heb ik geleerd me minder druk te maken en samen hebben we praktisch gekeken naar het zoeken van afleiding. Door Dee Dee heb ik anders leren kijken naar situaties, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg. Dit heeft mij ontzettend geholpen. Daarnaast heb ik geleerd mijzelf te observeren, te luisteren en bewust te worden van mijn gedrag wat een positief effect heeft gehad op mijn extreme boosheid.

Als ik aan Dee Dee denk, denk ik gelijk aan vrolijkheid. Ze is zo lief en maakt mij echt zelfverzekerd. Ze nam goed de tijd om samen een plan te schrijven wat betreft mijn communicatie met anderen, waar ik zoveel moeite mee had. Ik keek er altijd naar uit om Dee Dee te spreken en voelde mij erna altijd weer opgepept!”

– Naomi

Zin om DE VLUCHT MET MIJ TE NEMEN?

Let’s meet!

Het lijkt me superleuk om van je te horen. Wie ben je en waar loop je het meest tegenaan? Wat vind je leuk en waar droom je van?

Wil jij GRATIS een verbindingsgesprek met mij waarin ik je direct meer zelfvertrouwen geef? Dat kan! Klik op onderstaande button om mij een e-mail of whatsapp te sturen, dan spreken we gelijk iets af.

In 30 minuten gratis een boost aan zelfwaardering. Wie wil dat nou niet?

Ook als je nog twijfels of vragen hebt, reach out! Geen vraag is te gek. Ik ga graag met je in gesprek en zie er naar uit om je te leren kennen!