Gefeliciteerd!

Je aanvraag voor het e-book is helemaal goed gelukt. Deze is op dit moment op weg naar jouw inbox. Helaas komt de mail vaak in de spam terecht, dus controleer alsjeblieft je spam. Het zou zonde zijn als je het mist.

Hier kun je het e-book ook direct downloaden.

Jij wilt maar al te graag meer rust in je hoofd, toch? Zodat je weer kan genieten van kleine dingen en kan doen waar je altijd van hebt gedroomd.

Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Om je dit zo makkelijk mogelijk te maken heb ik een waanzinnige waardevolle kans voor je (die je alleen via deze pagina ziet en niet via mijn website, klik deze dus niet weg😉)

gevangen in je eigen cocon

Herken jij jezelf hierin?

 • Het ene moment gaat het wel oké, maar het ander moment ben je de controle over je gedachten kwijt, ontzettend vermoeid, ervaar je veel spanning en neemt angst de overhand.
 • Er hoeft zich maar een trigger voor te doen en je bent van slag
 • Bang om in crisis te raken
 • Gespannen gevoel in je lijf

Hoe zou het voor je zijn als….

 • Als jij precies weet wat jij wanneer moet doen om je beter te voelen
 • Je psychisch stabiliteit ervaart en hierdoor ook meer rust in je hoofd
 • Jouw naasten goed weten hoe zij jou het beste kunnen helpen
 • Je geen terugval meer hebt

“Maak van geluk en persoonlijke ontwikkeling een prioriteit in je leven. Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter je voor andere kunt zorgen”

Een signalerginsplan, jouw gouden plan, is een essentieel hulpmiddel om terugval op tijd te herkennen en te voorkomen. Dit is de reden dat ik het gouden plan met iedereen maak die deelneemt aan mijn 1-op-1 persoonlijk begeleidingstraject.

Doormiddel van het hebben van een goed opgemaakt persoonlijk gouden plan kan jij op tijd gedrag verandering herkennen en vroegtijdig hierop anticiperen.

Jij kan dit ook maken! Je hoeft een gouden plan maar 1 keer echt goed te maken voor de rest van je leven, waarbij je het alleen af en toe up to date moet maken.

In de videotraining ‘De kracht van signaleren’ leer ik je precies hoe het moet, hoe het is opgebouwd, the do’s en dont’s en geef ik je 100+ voorbeelden. Hierna heb jij een volledig persoonlijk gouden plan!

wie ben ik?

Mijn verhaal

Hi! Ik ben Dee Dee en als GGZ-verpleegkundige & coach zet ik me 100% in om mensen met een psychische variatie te helpen.

Mijn droom om andere mensen te helpen heeft door de jaren vele vormen aangenomen. Zo wilde ik als klein meisje later een weeshuis in Afrika openen, en droomde ik er daarna van om samen met mijn zus een praktijk te beginnen waar ook mijn moeder pilates en yoga zou geven. Uiteindelijk heb ik veel mensen mogen helpen in de klinische- en ambulante zorg, wat ik beide met veel liefde heb gedaan.

Naast mijn ambitie om mensen te helpen, heb ik altijd de droom gehad om ooit een eigen bedrijf op te zetten.

Hoewel het leven zich steeds meer online afspeelt, merkte ik dat er online geen verpleegkundige begeleiding te vinden is voor mensen met psychische klachten. En dat terwijl de allround benadering van verpleegkundigen zó veel waarde heeft in een wereld waar steeds meer geestelijke gezondheidszorg nodig is!

Daar wilde ik heel graag wat aan doen, en zo is Dee Dee Zorgt begonnen. Een online platform waarmee ik de meerwaarde van verpleegkunde uitdraag en mensen met psychische problemen de hulp kan bieden die ze verdienen. Professioneel, persoonlijk en vanuit hun eigen vertrouwde omgeving.

loskomen uit je eigen cocon

Dit levert de videotraining je op:

 • Een volledig, persoonlijk gouden plan voor de rest van je leven
 • Een gevoel van veiligheid voor jou (en je omgeving) wat veel rust geeft
 • Jij weet wanneer jij wat moet doen om je goed te blijven voelen
 • Jouw directe naasten weten wat ze kunnen doen om jou te helpen
 • Jij behoudt de regie over je leven door aan te geven wat jij wel/niet wilt
 • Je hebt veel meer inzicht in jezelf en wat voor jou werkt
 • Jij vertelt wat jij van je naasten (familie, vrienden, behandelaren) nodig hebt
 • Jij weet hoe je terugval kan voorkomen
 • Jij voelt je echt zoveel stabieler!

Praktisch:
Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt de videotraining. Je kunt dus DIRECT aan de slag!

De videotraining duurt om precies te zijn
1 uur, 8 minuten en 35 seconde.

OPTIJD TERUGVAL HERKENNEN EN VOORKOMEN?

Aanmelden

Let op: de videotraining ‘De kracht van signaleren’ zie je alleen via deze pagina. Ik bied het dus niet aan via mijn website.

Normaal is het een investering van €38,50.

Maar ik bied het jou aan voor slecht €16,75 inclusief btw.

Dan heb je voor de rest van je leven een persoonlijk gouden plan waarmee jij op tijd terugval kan herkennen en voorkomen!