Persoonlijk 1-op-1 begeleidingstraject

Word weer de baas over je leven en ervaar rust in je hoofd door jezelf te leren kennen, jezelf te vertrouwen en jezelf te accepteren als uniek persoon
Wij samen

Ons traject

Jij wilt toch vertrouwen, stabiliteit en geluk in je leven?

Let’s go!

In een persoonlijk een-op-een traject zorgen we er samen voor dat jij weer kan ‘leven’ zonder je druk te maken over alles en iedereen.

Ik wil jou begeleiden op een manier die dicht bij jou staat en goed aanvoelt. De gesprekken zullen daarom online plaats vinden, lekker vanuit je eigen comfortabele en vertrouwde omgeving. Hoe fijn is dat?

Jouw realiteit is nu dat jij:

 • Je onzeker voelt en geen keuzes kan maken;
 • Het moeilijk vindt om relaties te onderhouden;
 • Honderd en één gedachten hebt die constant door elkaar heen lopen;
 • Last hebt van stemmingswisselingen;
 • Gevoelens van schaamte en schuld hebt;
 • Emotioneel instabiel bent;
 • Het gevoel hebt dat je geen grip hebt op je leven;
 • Geen structuur of balans hebt in je leven;
 • Je alleen voelt omdat je niet gezien, gehoord en begrepen wordt
 • Druk voelt vanuit je omgeving;
 • Bang bent om in ‘crisis’ te komen;
 • Fysiek en mentaal pijn hebt.

Weet dat je er niet alleen voor staat!

Zet jouw wensen om in werkelijkheid

Laat mij het verschil maken!

Ik begrijp heel goed als je aarzelt om hulp te vragen. Je denkt dat het een teken van zwakte is, twijfelt of anderen jou wel kunnen helpen. Je hebt misschien al verschillende dingen geprobeerd, maar hebt daarin niet de steun gevonden die je nodig hebt.

Je hebt er geen vertrouwen in, of je bent het kwijtgeraakt.

Ondertussen droom je van een leven met meer zelfacceptatie, balans en stabiliteit. Je verlangt naar een helpende hand die onvoorwaardelijk naar je luistert zonder oordeel, met wie je een persoonlijke klik hebt, en bij wie je je helemaal op je gemak voelt. Iemand die jou als uniek persoon ziet en jou 100% bijstaat in je herstel.

Geloof mij, het kan echt. En je hoeft het echt niet alleen te doen! Draai de situatie eens om. Wat zou jij tegen een goede vriend of familielid zeggen als hij of zij psychisch in de knoop zit? Je gunt die persoon toch ook iemand om hem of haar te helpen?

Laat mij jou zien dat het anders kan! Laat mij degene zijn die je begeleidt naar een gezondere en gelukkigere versie van jezelf. Ik ben er voor jou!

Virtueel

Zorg op dit moment

Direct! Vandaag of morgen, voor kleine vragen of grote zorgen. Ik vind het belangrijk dat jij hulp krijgt wanneer je dat nodig hebt, en daarom is een wachtlijst of verwijzing niet nodig. Ook werk ik niet met standaard uren, maar ben ik beschikbaar op de momenten waarin dat voor jou het beste uitkomt. En vergeet niet: je mag mij altijd mailen en appen wanneer jij denkt dat je dat nodig hebt. Ik ben er ten slotte voor jou!

Voorbij labels

Zorg op maat

Ik bekijk en behandel jou als uniek mens en oordeel niet. Ik hou je een spiegel voor wat confronterend is, maar alleen dan word je je bewust en kan je groeien. Samen kijken we waar je nu tegenaan loopt en wat jij als nodig hebt om jezelf te begrijpen en te accepteren, je waardig te voelen en je dromen na te streven. Met persoonlijke begeleiding en concrete handvatten geef ik jou de motivatie en het vertrouwen om weer vooruit te kijken!

Als verpleegkundige

Zorg van mij

Het is heel simpel; als je niks doet zul je ook geen vooruitgang boeken. Ik ben daarom actiegericht. Vanuit mijn psychische kennis en expertise combineer ik wetenschappelijk bewezen methoden met mijn persoonlijke ervaring. Als Mentale Millenial Coach & verpleegkundige benader ik jouw klachten niet als individueel probleem maar als iets dat zich in een bepaalde context ontwikkeld. Daarom bekijk ik jouw leefwereld als één geheel, met alle aspecten die daarbij komen kijken. Ik zet in op stabiliteit en zorg dat jij op alle gebieden waar je vastloopt weer de regie terugkrijgt!

Omarm de pijn van groei

Blijf niet rondvliegen in de negatieve spiraal

Je zult pijn en ongemak ervaren, ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust voor je pijn. Wil je de pijn van groei voelen, of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Je bent uniek en hebt unieke kwaliteiten. Jij staat voor wie je bent. Ik geloof 100% in jouw kracht en kunnen. Nu jij nog!

Als je niet in jezelf investeert, blijven je problemen bestaan. Sterker nog: ze worden alleen maar groter. Je blijft rondvliegen in een negatieve spiraal, en dat is toch niet wat je wilt! Er is maar één iemand die kan besluiten de cirkel te doorbreken, en dat ben jij.

Als je het dappere besluit neemt om die cirkel te doorbreken en een begeleidingstraject aan te gaan, zal ik je dit geven:

 • Begrip in jezelf, zodat je zekerder van jezelf wordt en met twee benen op de grond komt te staan
 • Een perfect weekschema waarin je jouw prioriteiten in evenwicht brengt met ontspanningsactiviteiten
 • Een mega effectief signaleringsplan, waarmee jij vroegtijdig stress kan herkennen en passende acties kan ondernemen om rustig te blijven

 • Jij weet hoe jij je angsten kan controleren

 • Een oplossing voor jouw problemen. Bijvoorbeeld door je te leren om dingen te accepteren, waardoor je het niet meer als problemen ziet. Dit doe ik door middel van oefeningen van Acceptance Commitment Treatment (ACT).

 • Inzicht in hoe jouw gedachten, gevoelens en gedrag elkaar beïnvloeden aan de hand van oefeningen uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT).

Persoonlijke klik

Positieve benadering

Individu boven labels

Kwaliteit boven kwantiteit

are you ready?

Dit is jouw oplossing

Met een persoonlijk begeleidingstraject leer ik jou omgaan met je problemen. Ik bied je concrete handvatten om deze het hoofd te bieden en zorg dat je weer zin krijgt om vooruit te kijken.

De investering voor het traject is 750 euro. Of 3 maandtermijnen van 255 euro.

Maar ik wil je heel graag eerst leren kennen! Ik ben nieuwsgierig naar je.

Dit krijg je allemaal:
 • Ik ben altijd beschikbaar voor jou. Als je me een Whatsapp stuurt, reageer ik van maandag t/m vrijdag altijd binnen 24 uur.

 • Wekelijks een vaste afspraak van 50-60 minuten. Dit zijn in totaal 8 afspraken.

 • Wekelijkse opdrachten waar je mee aan de slag kan. Want wanneer je niks doet, gebeurt er ook niks. Zo simpel is het.

 • Een waardevolle inzicht in jezelf doordat ik gebruik maak van methodes uit de Cognitieve Gedragstherapie en de Acceptance Commitment Therapy.

TESTIMONIALS

Ervaringen met Dee Dee

“Voordat ik bij Dee Dee kwam was ik altijd heel boos op de wereld, ik was vaak erg verdrietig en moest veel huilen. Ik had het idee dat de wereld mij niet begreep maar andersom ook niet echt. Door Dee Dee heb ik geleerd me minder druk te maken en samen hebben we praktisch gekeken naar het zoeken van afleiding. Door Dee Dee heb ik anders leren kijken naar situaties, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg. Dit heeft mij ontzettend geholpen. Daarnaast heb ik geleerd mijzelf te observeren, te luisteren en bewust te worden van mijn gedrag wat een positief effect heeft gehad op mijn extreme boosheid.

Als ik aan Dee Dee denk, denk ik gelijk aan vrolijkheid. Ze is zo lief en maakt mij echt zelfverzekerd. Ze nam goed de tijd om samen een plan te schrijven wat betreft mijn communicatie met anderen, waar ik zoveel moeite mee had. Ik keek er altijd naar uit om Dee Dee te spreken en voelde mij erna altijd weer opgepept!”

– Naomi

Zin om DE VLUCHT MET MIJ TE NEMEN?

Let’s meet

Stuur me een berichtje via mail of Whatsapp, dan plannen we samen gelijk een afspraak in. Dit is natuurlijk helemaal gratis en vrijblijvend. Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we je situatie en vertel ik je meer over mijzelf en hoe ik jou kan helpen.

Mocht je nog twijfels of vragen hebben, reach out! Geen vraag is te gek.

Ik ga graag met je in gesprek en kijk er naar uit om je te leren kennen!