Jij wilt in jezelf kunnen vertrouwen, minder angsten ervaren en stabiliteit in je leven!

Als Mentale Millennial Coach & GGZ verpleegkundige ben ik er voor mensen die worstelen met mentale uitdagingen, vastlopen in hun gedachten en een gevoel van instabiliteit ervaren. Ik help je bij groei en persoonlijke ontwikkeling, ondersteun je bij het maken van keuzes en begeleid je om jouw dromen waar te maken!

Hulp ontvangen is geen kwetsbaarheid, maar juist een kracht.

Het begint hier. Download mijn gratis e-book waarin ik je de 5 gouden tips geef om meer rust in je hoofd te ervaren.

Persoonlijke hulp bij mentale klachten

Zit je vast in je hoofd?

Je zit psychisch in de knoop en komt er alleen niet uit. Het is ongemakkelijk om met de mensen die dichtbij je staan over je gevoelens te praten, maar daarnaast weet je ook niet precies wat je voelt. Je trekt je terug en het is lastig om de moed erin te houden.

Je voelt je gespannen, kwetsbaar en verdrietig. Je hebt gevoelens van angst, bent snel overprikkeld en het voelt uitzichtloos. Bang jezelf te verliezen.

Je voelt dat je hulp nodig hebt, maar weet niet goed waar je terecht kunt en wat passend bij je is.

“Door Dee Dee heb ik anders leren kijken naar situaties, waardoor ik weer positief ben en zelfvertrouwen heb.”

gevangen in je eigen cocon

Herken jij jezelf hierin?

Zoals jij als mens uniek bent, zo is jouw situatie en de reden dat je nu hulp zoekt dat natuurlijk ook. Toch herken je jezelf misschien in het volgende:

 • Je merkt dat je heel negatief bent.
 • Je hebt honderd en één gedachten die constant door elkaar heen lopen.
 • Je voelt je verdrietig, maar komt niet goed bij het verdriet.
 • Je hebt last van stemmingswisselingen.
 • Je bent gespannen en kan je moeilijk ontspannen terwijl je wel moe bent.
 • Je bent op zoek naar rust in je hoofd.
 • Je voelt je onzeker en bang.
 • Je hebt het gevoel niet meer vrij te kunnen leven.

Denk je nu dit gaat over mij? Dan help ik jou heel graag!

loskomen uit je eigen cocon

Van vleugellam naar vooruitgang

Zou het niet fijn zijn als jij…

 • Vertrouwen hebt in jezelf;
 • Je gedachten en gevoelens begrijpt om zo bewust te zijn van je gedrag;
 • Je rust in je hoofd hebt en je stabiel voelt;
 • Je weer vrij kunt leven;
 • Geniet van de kleine dingen;
 • Minder tot geen angst ervaart;
 • Positief in het leven staat;
 • En iemand hebt die je hoort, die naar je luistert en bij wie je altijd terecht kunt?

En niet alleen fijn, maar wel ook zo eerlijk. Toch?

Dit is het moment om voor jezelf te kiezen. Blijf je voelen, denken en doen wat je altijd deed? Of neem je nu een krachtige beslissing en luister je naar wat jij écht nodig hebt?

Alle liefde begint met liefde voor jezelf

Download mijn gratis e-book

Herinner jezelf eraan dat je het waard bent om in jezelf te investeren. Juist als je voelt dat jouw problemen niet vanzelf weggaan. Je verdient het om rust en balans te vinden in je leven.

Neem vandaag al de eerste stap, en download mijn gratis e-book waarin ik je 5 mega waardevolle tips geef die je op weg helpen om jou dromen te verwezenlijken.

wie ben ik?

Mijn verhaal

Hi! Ik ben Dee Dee en als Mentale Millennial Coach & GGZ verpleegkundige zet ik me 100% in om mensen met psychische klachten te helpen.

Want mensen helpen is wat ik het liefste doe, en dat zit al in mij sinds ik jong ben. Al zolang ik me kan herinneren, ben ik gefascineerd door de wereld en de mensen om mij heen. Ik woonde de eerste jaren van mijn leven op verschillende plaatsen in de wereld, dus dat heeft daar sowieso een grote rol bij gespeeld.

Maar mijn passie voor het helpen van anderen kwam voor het eerst écht tot uiting toen ik begin middelbare school werd gevraagd om opgeleid te worden tot mediator. Ook al was ik nog jong, leeftijdsgenoten helpen bij het oplossen van conflicten was iets waar ik zo veel energie van kreeg! Dat ik hier meer mee wilde doen was direct duidelijk.

Zorg op dit moment

Direct! Vandaag of morgen, voor kleine vragen of grote zorgen. Vanuit je eigen veilige omgeving, waar en wanneer jij dat wilt. Geen wachtlijst of verwijzing nodig.

Zorg op maat

Ik bekijk en behandel jou als uniek mens en oordeel niet. Ik hou je een spiegel voor wat confronterend is, maar alleen dan word je je bewust en kan je groeien. Ik leer je om jezelf te begrijpen en te accepteren, je waardig te voelen en je dromen na te streven.

Zorg van mij

Het is heel simpel; als je niks doet zul je ook geen vooruitgang boeken. Ik ben daarom actiegericht.
Vanuit mijn psychische kennis en expertise combineer ik wetenschappelijk bewezen methoden met mijn persoonlijke ervaring om jou te bevrijden aan jouw problemen.

Een gelijkwaardige relatie

Wederzijds vertrouwen

In alles wat ik doe, sta ik voor verbinding, transparantie en eerlijkheid. Zo voel ik dat ook met jou. Als we aan deze reis beginnen is een persoonlijke klik heel belangrijk, we doen het tenslotte samen! En praten over je gevoelens en gedachten is al moeilijk genoeg. Daarom wil ik dat jij je veilig voelt bij mij, en ik bij jou. Samen creëren we een omgeving waarin jij je waardevol voelt en durft te zijn wie je bent, en gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren.

“Maak van geluk en persoonlijke ontwikkeling een prioriteit in je leven. Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter je voor andere kunt zorgen.”

“Ik bestempel jou niet met een diagnose, maar kijk naar jou als uniek persoon. Naar wat voor jou als individu belangrijk is.”

Dee Dee

Zin om DE VLUCHT MET MIJ TE NEMEN?

Let’s meet

Stuur me een berichtje via mail of Whatsapp, dan plannen we samen gelijk een afspraak in. Dit is natuurlijk helemaal gratis en vrijblijvend. Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we je situatie en vertel ik je meer over mijzelf en hoe ik jou kan helpen.

Mocht je nog twijfels of vragen hebben, reach out! Geen vraag is te gek.

Ik ga graag met je in gesprek en kijk er naar uit om je te leren kennen!