Mijn weg tot GGZ verpleegkundige

Na de middelbare school heb ik eerst drie jaar Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Omdat ik meer verdieping zocht en steeds meer interesse kreeg in de geestelijke gezondheidszorg heb ik daarna de switch gemaakt naar Verpleegkunde. Ik liep stages op meerdere GGZ-afdelingen en rondde deze bachelor uiteindelijk af met een specialisatie in psychiatrie.

Na mijn afstuderen werkte ik als psychiatrisch verpleegkundige in zowel de klinische- als ambulante zorg. Ik heb gewerkt in een psychiatrisch ziekenhuis op de intensive care afdeling, waar volwassenen met ernstige psychiatrische klachten verbleven. De ambulante zorg waar ik daarna werkzaam was vond plaats in een FACT-team, waar ik mij richtte op herstel in de eigen leefomgeving van volwassenen met eveneens ernstige psychische klachten.

‘Ik ben blij en trots dat ik al meer dan 250 mensen met
mentale klachten heb mogen begeleiden!’

Van dromen naar
Dee Dee Zorgt

Mijn droom om andere mensen te helpen heeft door de jaren vele vormen aangenomen. Zo wilde ik als klein meisje later een weeshuis in Afrika openen, en droomde ik er daarna van om samen met mijn zus een praktijk te beginnen waar ook mijn moeder pilates en yoga zou geven. Uiteindelijk heb ik veel mensen mogen helpen in de klinische- en ambulante zorg, wat ik beide met veel liefde heb gedaan.

Naast mijn ambitie om mensen te helpen, heb ik altijd al de wens gehad om meer in het buitenland te zijn en droomde ik er ook van om ooit een eigen bedrijf op te zetten. Toen ik drie jaar geleden de kans kreeg om samen met mijn vriend naar Kenia te verhuizen, kwamen al deze dromen samen.

Hoewel het leven zich steeds meer online afspeelt, merkte ik dat er online geen verpleegkundige begeleiding te vinden is voor mensen met psychische klachten. En dat terwijl de allround benadering van verpleegkundigen zó veel waarde heeft in een wereld waar steeds meer geestelijke gezondheidszorg nodig is!

Daar wilde ik heel graag wat aan doen, en zo is Dee Dee Zorgt begonnen. Een online platform waarmee ik de meerwaarde van verpleegkunde uitdraag en mensen met psychische problemen de hulp kan bieden die ze verdienen. Professioneel, persoonlijk en vanuit hun eigen vertrouwde omgeving.

Mijn droom om andere mensen te helpen heeft door de jaren vele vormen aangenomen. Zo wilde ik als klein meisje later een weeshuis in Afrika openen, en droomde ik er daarna van om samen met mijn zus een praktijk te beginnen waar ook mijn moeder pilates en yoga zou geven. Uiteindelijk heb ik veel mensen mogen helpen in de klinische- en ambulante zorg, wat ik beide met veel liefde heb gedaan.

Naast mijn ambitie om mensen te helpen, heb ik altijd al de wens gehad om meer in het buitenland te zijn en droomde ik er ook van om ooit een eigen bedrijf op te zetten. Toen ik anderhalf jaar geleden de kans kreeg om samen met mijn vriend naar Kenia te verhuizen, kwamen al deze dromen samen.

Hoewel het leven zich steeds meer online afspeelt, ontdekte ik dat er niet veel mogelijkheden zijn voor online hulp van verpleegkundigen bij psychische problemen. En dat terwijl er steeds meer mensen hulp nodig hebben! Daar wilde ik heel graag wat aan doen, en zo is Dee Dee Zorgt begonnen. Een online platform waarmee ik de meerwaarde van verpleegkunde uitdraag en mensen met psychische problemen de hulp kan bieden die ze verdienen: professioneel, persoonlijk en vanuit hun eigen vertrouwde omgeving.

“Met Dee Dee Zorgt streef ik al mijn dromen na en wil ik anderen helpen datzelfde te doen.”

Hoe ik mijn kracht inzet om jou te helpen

Ik sta stevig in mijn schoenen waardoor ik echt best veel aan kan. Door mijn stabiliteit ben ik sterk genoeg om jou te helpen en trek ik jou mee in mijn kracht. Ik ben een open boek, een warm persoon en echt een doorzetter. Whaa, en ik hou van avontuur!

Ik kan goed luisteren en ben niet oordelend. En let op. Ik ben niet op mijn mondje gevallen (echt best direct), maar ik beloof je dat ik je uitdaag je op warme manier.

Op een geheel ongedwongen manier neem ik je mee in mijn aanstekelijke enthousiasme!

Kom je het ervaren?

TESTIMONIALS

Ervaringen met Dee Dee

“Voordat ik bij Dee Dee kwam was ik altijd heel boos op de wereld, ik was vaak erg verdrietig en moest veel huilen. Ik had het idee dat de wereld mij niet begreep maar andersom ook niet echt. Door Dee Dee heb ik geleerd me minder druk te maken en samen hebben we praktisch gekeken naar het zoeken van afleiding. Door Dee Dee heb ik anders leren kijken naar situaties, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg. Dit heeft mij ontzettend geholpen. Daarnaast heb ik geleerd mijzelf te observeren, te luisteren en bewust te worden van mijn gedrag wat een positief effect heeft gehad op mijn extreme boosheid.

Als ik aan Dee Dee denk, denk ik gelijk aan vrolijkheid. Ze is zo lief en maakt mij echt zelfverzekerd. Ze nam goed de tijd om samen een plan te schrijven wat betreft mijn communicatie met anderen, waar ik zoveel moeite mee had. Ik keek er altijd naar uit om Dee Dee te spreken en voelde mij erna altijd weer opgepept!”

– Naomi

ditjes & datjes

Over Dee Dee

High five!

Ik woonde al in vijf verschillende landen, and counting… Nou ja, dat hoop ik in ieder geval! Ik zou heel graag nog op veel plekken in de wereld wonen.

Nieuwsgierig aagje

Iets wat anderen altijd over mij zeggen, en dat klopt! Mijn vrienden worden daar soms gek van, maar in mijn werk is dit juist mijn kracht.

Move it!

Naast mensen, haal ik mijn energie uit veel bewegen. Of ik me nu goed voel of juist minder, van sporten en dansen word ik altijd gelukkig.

What you see is what you get

Ik ben echt een open boek, direct en eerlijk. Ik zeg altijd wat ik denk, en soms zelfs sneller dan dat ik het denk. Niet altijd even handig, oeps!

No problemo

De Nederlandse taal en ik liggen elkaar niet altijd, dus ik wil nog wel eens de verkeerde lidwoorden gebruiken. Daar merk je verder niks van hoor. Ik in ieder geval niet!

Zzz…

Ik hou van slapen! Waar anderen soms moeite hebben met op tijd naar bed gaan, gaan mijn ogen automatisch dicht wanneer de tv aangaat en vind ik het heerlijk om er vroeg in te liggen.

Ik ben nieuwsgierig naar jou!

Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om mij te leren kennen. Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd naar jou!

Het lijkt me superleuk om van je te horen. Wie ben je en waar loop je het meest tegenaan? Wat vind je leuk en waar droom je van?

Vertel me wat jouw uitdagingen zijn, en laten we kijken of het klikt en we er samen voor willen gaan.

En weet: hulp vertrouwen is geen kwetsbaarheid maar een kracht!

Ook als je nog twijfels of vragen hebt, reach out! Geen vraag is te gek. Ik ga graag met je in gesprek en zie er naar uit om je te leren kennen!

Ik kijk ernaar uit om van je te horen! Vul dit formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.